Smučarska sezona se je pravkar začela in pri ŠD VITAS že sprejemamo prijave za Zimovanja. Že tako pester program smo letos še dodatno obogatili z nekaterimo novostmi kot npr. SKI CAMP.

1. JANUARSKI  TERMIN: 18. – 25.1.2020
2. FEBRUARSKI TERMIN: 15. – 22.2020 – (šolske počitnice)

Pošiljamo vam nekaj informacij glede udeležbe na smučarskem tečaju :

Pri pregledu seznama prijavljenih z zadovoljstvom ugotavljamo, da je na seznamu velika večina povratnikov iz tečajev v preteklih sezonah, kar nam daje dodatno zadovoljstvo in potrjuje naše dobro delo.

Vitas-ovi učitelji vas bomo v soboto ob prihodu na zimovanje pričakali od 16.00 ure dalje v koči LE TABLE – PRI MEDVEDKU, katera se nahaja neposredno ob izteku smučarske proge MIARA. Dostop do omenjene koče je možen z avtomobilom po cesti ob progi.

WELCOME DRINK !

Po uradni dolžnosti mora član VITAS-a nazdraviti na lepo vreme v prihajajočem tednu. Tudi za otroke bo poskrbljeno !
Po opravljeni uradni dolžnosti vam bomo učitelji razdelili VOUCHER-je z katerimi boste upravičeni do 5% popusta kot člani ŠD VITAS pri nakupu smučarskih vozovnic.
Tečajnikom bomo razdelili razpoznavne majice, katere bodo morali vsak dan tečaja imeti s seboj.

SMUČARSKI TEČAJ OZ. MALA ŠOLA SMUČANJA

Smučarski tečaj oz. mala šola smučanja potekata v nedeljo 10.15 – 13.00 ure, pon. – četrtek od 10.30 – 13.00 ure oz. 13.45 za tečajnike prijavljene na kosilu.

V petek bo tečaj potekal od 10.30 – 13.00 ure. V sklopu tečaja je zaključna tekmica po kateri sledi po krajšem premoru tudi podelitev.

Cene tečajev:

  • – cena MALE ŠOLE smučanja znaša 180,00 € in je namenjena najmlajšim oz. začetnikom.
  • – cena NADALJEVALNEGA tečaja znaša 160,00 €.

Obvezno je tudi plačilo članarine : 20,00 € / osebo oz. 30,00 € družinska.
V ponudbo k tečajem smučanja smo dodali tudi kosilo, kar se je pokazalo kot dobro zato smo sklenili s ponudbo nadaljevati. Namen kosila je da se tečajniki po končanem tečaju lahko odpočijejo in zaužijejo topli obrok pod nadzorom, medtem ko imajo starši še dodatnih 45 min za prosto smučanje.
Cena kosila znaša 50 € / tečajnika /5 dni ( nedelja – četrtek)

NOVOST !
Ker pri VITAS-u znamo prisluhniti željam naših članov smo se letos odločili razširiti ponudbo in poleg klasičnih smučarskih  tečajev  iz programa ZIMOVANJA dodati še aktivnost SKI CAMP-a.

Kaj je SKI CAMP ?

SKI KAMP je aktivnost na snegu  namenjena predvsem populaciji otrok med 13. – 18. letom starosti, ki bi želela nadgraditi svoje smučarsko znanje in se morda v nadaljevanju pripraviti na kadrovski tečaj za učitelja smučanja.
Strokovna VITAS-ova ekipa se bo posvetila tehničnemu delu usposabljanja na terenu na najvišjem nivoju.
Strokovno delo bo potekalo pod nadzorom demonstratorja smučanja, ki bo poskrbel da bodo udeleženci nadgradili svoje smučarsko znanje tako na terenu kakor tudi teoretično ob video analizi v večernih urah v izbranem Hotelu.

V program aktivnosti za sezono 2019/20 smo za SKI CAMP namenili termin zimovanja v času šolskih počitnic od 15.- 22.2.2020. Strošek prijave na SKI CAMP je odvisen od potrebe po namestitvi oz. št. prijavljenih. Izpeljava aktivnosti SKI CAMP je pogojena z kritično maso prijavljenih. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na klubski tel. številki 040 872 552 oz. el. naslovu vitasski@gmail.com

Lep smučarski pozdrav !
Vodja Ski Kamp-a
Aleš Juriševič

Prijave za vpis v smučarske tečaje sprejemamo najkasneje do 14 dni pred odhodom na zimovanje kar pomeni:

DATUM PRIJAVE:

Prijave so možne do 1.2.2020

Prosimo, da nam do navedenega datuma posredujete osebne podatke (ime in priimek ter datum rojstva) tako prijavljenih tečajnikov kakor tudi ostalih prisotnih na zimovanju.

Podatke ostalih potrebujemo za pripravo VOUCHER-jev za popuste pri nakupu sm. kart.

PLAČILNI POGOJI!
Pogoj za potrditev prijave je plačilo prijave v višini 80,00 €/tečajnika na klubski TRR.: 03135-1000396245 odprt pri SKB BANKI najkasneje do zgoraj določenega datuma prijave !
Pridružujemo si pravico do neupoštevanja prijav prispelih po določenem datumu za prijavo oz. prav tako ne bomo upoštevali prijave, katere niso potrjene z plačilom !

SMUČARSKA OPREMA
Tečajniki morajo imeti obvezno smučarsko opremo : smuči, sm. čevlje, čelado , palice in razpoznavne majice.
Za najmlajše palice še niso obvezne.

V primeru slabega vremena so priporočljiva tudi sm. očala.
Prvi dan, v nedeljo smučarski učitelji preverimo smučarsko znanje tečajnikov na podlagi katerega jih razvrstimo v skupine.
Starše pozivamo, da tečajnike pripeljete na zbirno mesto najkasneje ob 10.15 uri.

V petek 30.1. je v sklopu tečaja tekma na kateri tečajniki predstavijo staršem osvojeno smučarsko znanje. Tekma je razdeljena v dva sklopa in sicer :
1. Smučarji nadaljevalci se bodo pomerili med količki na smučarski progi, kjer se odmeri najboljši čas.
2. Skupina začetnikov bo pa svoje prve zavoje med stožci izpeljala na prirejeni progi neposredno ob koči kjer je zbirno mesto.

Po zaključenem tekmovalnem delu programa sledi podelitev in zabava.