OTVORITEV SEZONE – SKI OPENING 2020

Pozdravljeni,

Vse že diši po snegu, prve snežinke so pobelile vrhove Kronplatza, zvon na novo obnovljene Concordie pa napoveduje enkratno smučarsko sezono. Da je ne zamudimo, smo se odločili, da tudi letos pripravimo SKI OPENING – OTVORITEV SMUČARSKE SEZONE 2020!

Letošnje leto je vsekakor posebno in kot taka bo posebna tudi letošnja smučarska sezona. Ukrepi za omejevanje COVID – 19 so namreč izredno zaznamovali naše vsakdanje življenje. VITAS se je odločil, da je prav to dodaten razlog, da tudi letos ponudimo paket sprostitve, seveda spoštujoč vse veljavne ukrepe. Konstantno smo v kontaktu z organizatorji smučarske sezone na Kronplatzu in z veseljem Vam sporočamo, da z izjemo povečane mere razkuževanja, drugih večjih omejitev NI. Smučanje je namreč šport, ki se odvija na zunanjih površinah, sama narava športa pa zahteva uporabo rokavic, šalov in ostale zaščitne opreme, kar še dodatno pripomore k upoštevanju vseh predpisanih ukrepov. Če k temu dodamo še kakšnega “kratkega”, izpolnjujemo vse potrebne ukrepe, da brez skrbi odpremo novo smučarsko sezono.

Letos Vam ponujamo naslednje pakete VITAS SKI OPENING-A – OTVORITVE SMUČARSKE SEZONE 2020, ki se bo odvijal v terminu od 9.12.-13.12.2020: 

  • PREMIUM VITAS PAKET XL: Cena Premium VITAS XL paketa znaša 509,00 € na osebo in vključuje 4 nočitve (9.-13.12.2020) + 4x polpenzion + 4-dnevno smučarsko karto + neverjetne Apres ski party-je s presenečenji
  • PREMIUM VITAS PAKET:Cena Premium VITAS paketa znaša 439,00 € na osebo in vključuje 3 nočitve (10.-13.12.2020) + 3x polpenzion + 4-dnevno smučarsko karto + neverjetne Apres ski party-je s presenečenji
  • VELIKI VITAS PAKET:Cena velikega paketa znaša 309,00 euro na osebo in vključuje 4 nočitve (9.-13.12.2020) + 4-dnevno smučarsko karto + neverjetne Apres ski party-je s presenečenji
  • MALI VITAS PAKET:Cena malega paketa znaša 279,00 euro na osebo in vključuje 3 nočitve (10.-13.12.2020) + 4-dnevno smučarsko karto + neverjetne Apres ski party-je s presenečenji 

Vsi paketi vključujejo tudi končno čiščenje in dnevne takse. Zavedamo se posebnosti letošnjega leta in Vam sporočamo, da bo v primeru zaprtja meja s strani Italije ali Slovenije, akontacija plačila, ki je potrebna za potrditev rezervacije, vrnjena v celoti na Vaše bančne račune.

Naši APRES SKI PARTY-ji bodo potekali na terasi koče Le Table, našim članom bolje znani kot “KOČA PRI MEDVEDKU”, kjer bo za nas skrbelo vedno nasmejano in prijetno osebje, naš DJ, Vaš VITAS team innnnn …letošnje veliiikooooo presenečenje:) 

V VITAS-u se zavedamo, da so za uspešen dogodek potrebni dobra organizacija, sproščujoče okolje in seveda najboljši VITAS člani. Ker so prijave omejene, smo se odločili, da našim stalnim VIP strankam = VAM, ponudimo možnost prednostne rezervacije prostih mest. V kolikor Vas naša ponudba zanima, Vas prosimo, da nam potrdite prisotnost v roku enega tedna, saj bomo po preteku tega obdobja sprostili VIP rezervacije in omogočili prijave vsem udeležencem.

Prijave in vse dodatne informacije sprejemamo na tel. št.: 386 40 872 552 oz. na el. naslov : vitasski@gmail.com.

VABLJENI VSI, SMUČARJI, BORDERJI, ŠANKISTI, KUBISTI…:) PRIČAKUJEMO VAS!

VAŠ VITAS….ker radi smučamo !