SKI OPENING

URADNO OBVESTILO


Pozdravljeni,

vse prijavljene na dogodek OTVORITEV SMUČARSKE SEZONE  – SKI OPENING 2021 obveščamo, da bodo v obdobju trajanja dogodka od 8. do 12.12.2021 na območju smučarskega središča Kronplatz veljali naslednji pogoji:

  • SUPER GREEN PASS ( P in C )
  • Obvezno nošenje zaščitnih mask na prostem FFP2
  • Varnostna razdalja 1,5 m
  • Zasedenost kabin oz. naprav do max. 80%
  • Dnevna potrditev smučarske vozovnice vezana na QR kodo preko posebne aplikacije.

POGOJ »TESTIRANI« NI VEČ VELJAVEN !!!

Zaradi novih pogojev sprejetih s strani vlade republike Italije za obdobje od 6.12.2021 – 15.1.2021…

…. POZIVAMO vse, ki menite, da ne boste mogli spoštovati zgoraj navedene pogoje, da nas najkasneje do 30.11.2021 pisno obvestite na el. naslov vitasski@gmail.com  o svoji odpovedi prijave na dogodek.

Za vse prejete pisne odpovedi prispele do in vključno dne 30.11.2021, bo organizator povrnil plačani znesek, ki je bil pogoj za potrditev prijave.

Organizator si za kasnejše prejete odpovedi (po 30.11.2021) pridružuje pravico zadržati znesek za potrditev prijave!

Vsak oseba prijavljena na dogodek bo morala podpisati izjavo organizatorja v kateri jamči, da izpolnjuje zgoraj navedene pogoje za obdobje poteka dogodka !

Organizator obvešča, da bodo pooblaščene osebe na območju smučarskega središča Kronplatz, izvajale kontrole tudi na smučišču. Zato prijavljene pozivamo k spoštovanju ukrepov. Za nespoštovanje ukrepov lahko poleg zasežene smučarske vozovnice ,sledi tudi globa!

Verjamemo v vašo odgovornost in veselimo se skorajšnjega odhoda, saj so smučine že popolnoma pripravljene na naš prihod!


Pozdravljeni,

prve snežinke so že pobelile vrhove Kronplatz-a, burja je ohladila ozračje, Barcolana je za nami in počasi razmišljamo o zimskih radostih. Lanskoletno sezono smo morali zaključiti še preden se je začela in verjamemo, da nismo edini žalostno pogledovali pobeljene vrhove gora in posnetke smučišč, ki samevajo, prekrita z debelo, belo odejo. Ker smo že vsi neučakani in ne vidimo ure, da zdrvimo po belih strminah, smo se tudi letos odločili organizirati VITAS SKI OPENING – OTVORITEV SMUČARSKE SEZONE 2021! 

VITAS se zaveda, da so naši člani najboljši člani in da si kot taki zaslužijo le najboljše, zato smo letos okrepili našo ponudbo in k Malemu, Velikemu, Premium in Premium XL paketu, dodali še Superior in Superior XL paket, ki Vas bodo že od ranega jutra razvajali s Tirolskimi dobrotami.

Letos Vam ponujamo naslednje pakete VITAS SKI OPENING-A – OTVORITVE SMUČARSKE SEZONE 2021, ki se bo odvijal v terminu od 8.12.-12.12.2021: 

 • MALI VITAS PAKET: Cena malega paketa znaša 299,00 euro na osebo in vključuje 3 nočitve (9.-12.12.2020) + 4-dnevno smučarsko karto + neverjetne Apres ski party-je s presenečenji 
 • VELIKI VITAS PAKET: Cena velikega paketa znaša 329,00 euro na osebo in vključuje 4nočitve (8.-12.12.2020) + 4-dnevno smučarsko karto + neverjetne Apres ski party-je s presenečenji
 • SUPERIOR VITAS PAKET:  Cena Superior VITAS paketa znaša 379,00 € na osebo in vključuj 3 nočitve (9.-12.12.2021) + 3x zajtrk + 4-dnevno smučarsko karto + neverjetne Apres ski party-je s presenečenji
 • SUPERIOR VITAS PAKET XL: Cena Superior VITAS XL paketa znaša 436,00 € na osebo in vključuje 4 nočitve (8.-12.12.2021) + 4x zajtrk + 4-dnevno smučarsko karto + neverjetne Apres ski party-je s presenečenji
 • PREMIUM VITAS PAKET: Cena Premium VITAS paketa znaša 459,00 € na osebo in vključuje       3 nočitve (9.-12.12.2021) + 3x polpenzion + 4-dnevno smučarsko karto + neverjetne Apres ski party-je s presenečenji                     
 • PREMIUM VITAS PAKET XL: Cena Premium VITAS XL paketa znaša 529,00 € na osebo in vključuje 4 nočitve (8.-12.12.2021) + 4x polpenzion + 4-dnevno smučarsko karto + neverjetne Apres ski party-je s presenečenji

Naši APRES SKI PARTY-ji bodo potekali na terasi koče Le Table, našim članom bolje znani kot “KOČA PRI MEDVEDKU”, kjer bo za nas skrbelo vedno nasmejano in prijetno osebje, naš DJ, Vaš VITAS team innnnn …še veliko presenečenj:) 

V VITAS-u se zavedamo, da so za uspešen dogodek potrebni dobra organizacija, sproščujoče okolje in seveda najboljši VITAS člani. Ker so prijave omejene, smo se odločili, da našim stalnim VIP strankam = VAM, ponudimo možnost prednostne rezervacije prostih mest. V kolikor Vas naša ponudba zanima, Vas prosimo, da nam potrdite prisotnost v roku enega tedna, saj bomo po preteku tega obdobja sprostili VIP rezervacije in omogočili prijave vsem udeležencem.

Pogoj za potrditev prijave je plačilo akontacije v višini 180,00 € na klubski

TRR: SI56 0313 5100 0396 245

Prijave in vse dodatne informacije sprejemamo na tel. št.: 386 40 872 552 oz. na el. naslov : vitasski@gmail.com.

Žal so ukrepi ukrepov za omejitev COVID-19 v uporabi tudi letos. Z upravljalci smučišča in lastniki prenočišč smo vsi enotnega mnenja, da Vam želimo omogočiti brezskrbno in sproščujočo smuko, ki pa ne sme biti nevarna in neodgovorna. V ta namen je letos potrebno upoštevati naslednja navodila:

 • PCT pogoj je obvezen pri smučanju na celotnem območju Kronplatz-a. V ta namen bomo pripravili izjavo v slovenskem in italijanskem jeziku, katero bo moral vsak član podpisati in s katero bo jamčil, da izpolnjuje pogoj PCT. Ker bodo na smučišču izvajali redne kontrole, boste morali pri sebi nositi potrdila, da ste opravili hitri test, ki ni starejši od 48h, da ste opravili PCR test, ki ni starejši od 72h ali veljavno Greenpass potrdilo, ki potrjuje, da ste cepljeni ali da ste prebolevniki. V kolikor prej naštetih pogojev ne boste izpolnjevali, vam bodo odvzeli smučarsko karto, možna je pa tudi dodatna globa,
 • zasedenost gondol je omejena na 80%,
 • pri čakanju v vrsti na naprave, je obvezna uporaba kirurških mask,
 • v apartmajskih hišah, ki ponujajo možnost savne, se je potrebno vnaprej dogovoriti za termin.

V kolikor se bodo do odhoda pogoji spremenili, Vas bomo o spremembah naknadno opozorili.

VABLJENI VSI, SMUČARJI, BORDERJI, ŠANKISTI, KUBISTI... 🙂 PRIČAKUJEMO VAS!